Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/www/users/pulche/beopen/wp-content/plugins/wp_beope.php on line 33
Lucie Rapčáková - Be Open
 

OSOBNÍ PROFILLucie Rapčáková

Celým mým životem rezonuje harmonie radosti a hudební vášně. Vystudovala jsem Pražskou konzervatoř, více než deset let působím jako dirigentka a učitelka v základní umělecké škole. Hudba pro mne však není pouze prací, ale hlavně životním posláním. Hudbe mne společně s péčí o dceru naplňují radostí, energií a nekonečnou inspirací.
Vše, co dělám, dělám hlavou i srdcem, a proto je v tom vidět má energie, odhodlání, ale i temperament a dynamika. Nikdy se nebojím výzev. Ať už sama, nebo s dětmi, vždy se vydáváme vpřed a cestou prozkoumáváme svět kolem nás, abychom objevili všechna tajemství a kouzla, která si pro nás přichystal.
Když mi náhodou zbyde trocha času pro sebe, ráda ji vyplním sportováním nebo hudbou. Proto je dost možné, že jsem buď na sjezdovce se snowboardem, nebo s lesním rohem v koncertní síni. Přes to všechno mi vždy zbyde čas pro rodinu, se kterou trávím čas úplně nejraději.
Nevím, co mi budoucnost přinese, ale těším se, až to zjistím, protože pro mne platí motto: „Žij naplno!“
https://www.beopen.cz/wp-content/uploads/2019/08/Asset-3.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image